Vaporizatoare pentru concentrația de lapte și sub-produse, concentrarea mustului de struguri , sucuri de fructe , siropuri , miere , extracte vegetale și alte produse speciale .
Instalațiile de concentrare, proiectate și dezvoltate, folosesc conceptul de " evaporare sub vid " , o tehnică ce
permite evaporare sub vid la temperaturi scăzute a apei pure . Caracteristicile organoleptice a produsului tratat rămân în
acest fel intacte , garantînd în asa mod un mare succes aplicațiilor cu produse deosebit de sensibile la căldură .
Caracteristici tehnice și avantaje ale vaporizatoarelor cu efecte multiple
Fiabilitate mare
Concentrații de până la 65-70 ° Bx
Fără deteriorare termică datorită temperaturilor scăzute de concentrare ( max +60 / 65 ° C ) cu un proces extrem de rapid
Autonomie în procesare de lungă durată
Cu schimbătoare de căldură pentru încălzirea și răcirea produsului, incluse
Capacități de evaporare de la 1'000 la 15'000 litri / oră
Control complet automatizat cu supraveghere
Design compact și robust
Instalare simplă și rapidă la locul de producție , cu un timp foarte scurt de punere în funcțiune
Aplicații
Lapte / Industria produselor lactate
Bauturi
Industria vinului
Produse speciale