Română      English

  Главная    Карта сайта   Контакты

  

 

 

 

 Bun venit la compania Spinu Grup SRL

Compania Spinu Grup SRL a fost creată pentru a oferi sprijin și consiliere cu privire la echipamentele de procesare și de ambalare utilizate în industria alimentară și cea a băuturilor.

Compania noastră realizează mașini, linii de producție, instalații de automatizare, de prelucrare și ambalare dedicate pentru industria alimentară, farmaceutică și cosmetică. Vă putem ajuta să luați decizia perfectă ce ține de alegerea celei mai bune linii de producție și vă vom acorda sprijin la crearea produsului în sine.

Compania Spinu Grup SRL este reprezentantul oficial al companiilor Bertoli Homogenizers(Italia), ILPRA (Italia), INOXPA (Spania), CSF Inox SpA (Italia), STV (Italia), Zanelli (Italia).

Pe site-ul nostru veți găsi echipamente de prelucrare a produselor alimentare și a băuturilor, toate tipurile de mașini de ambalat, echipamente pentru umplerea recipientelor, echipamente de fabricație și de ambalare de unt/brânză, separatoare, omogenizatoare, pasteurizatoare, pompe igienice, supape și filtre.

Profitați de experiența noastră vastă și de abordarea noastră profesională și de încredere.
Compania Spinu Grup SRL vă va ajuta sa luați decizia corectă pentru ca Dvs. să vă atingeți obiectivul optimal.01.05.2019
Ambalare aseptică
30.12.2018
Ambalare Flow Pack
07.04.2015
Pompe Grundfos
15.09.2014
Va invitam sa urmariti noul video Bertoli 2014
11.04.2014
Va invitam sa vizitati standul Companiei Spinu-Grup, care va fi expus in cadrul expozitiei "Food Technology - 2014"

 

 


 


E-mail:spinu@spinu-grup.md; tel: +373 681 353 81

© 2024 Spinu-Grup Echipamente pentru procesare a laptelui in Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 13055   Total ieri: 46   Total azi: 19