Română      English

  Главная    Карта сайта   Контакты

 




 

 

 

 

 


Prima pagină  »  Ambalare  »  Mașini de termoformare, umplere și sigilare  »  Mașini de Umplere și Sigilare
Mașini de Umplere și Sigilare
Mașină de Umplere și Sigilare Mod FS4L

FILL SEAL 4L este o mașină de umplere/sigilare în linie ce operează pe 4 rânduri. Este o mașină complet automată în măsură să satisfacă producții mari (până la 10.000 bucăți pe oră). Mașina poate rula recipiente din PS, PP, PET, aluminiu, carton cuplat, etc.

Sistemul de dozare volumetric permite împachetarea unei game largi de produse lichide sau pastoase (iaurt, brânză, margarină, gem, sosuri, etc.) chiar și acele produse care conțin particule solide de dimensiuni mici.

Toate mișcările principalele sunt mecanice, care asigură o precizie și o viteză mare de lucru, împreună cu întreținere minimă și performanțe pe termen lung. Renumitele PLC Siemens facilitează utilizarea mașinii și reduc costurile de instruire a personalului.

Clasa de protecție IP 65, material nobil din care este construită mașina (oțel inoxidabil si aluminiu tratat) și proiectare asigură operațiunile de curățare rapid și simplu.

Standarde constructive mari ILPRA împreună cu producția de masă fac ca mașina de umplere model FS4L soluția potrivită pentru a realiza atât productivitate cât și calitate înaltă la un preț foarte interesant.

O gamă largă de accesorii este disponibilă la cerere. Printre acestea se numără următoarele:

Capacitate de stocare mare pentru a alimenta automat containerele.

Sistem de umplere CIP (curățare în loc).

Capace snap-on.

Diverse soluții pentru igienizare.

În plus față de versiunea standard - posibilitatea de a sigila capacele pre-tăiate - există o versiune care poate sigila și tăia pelicule compatibile de pe rol.



Alte Mașini de Umplere și Sigilare

Modelul FS 2500 oferit de ILPRA este o mașină de umplere/sigilare echipată cu o placă turnantă, concepută pentru a satisface cererea de piață a unei mașini pentru umplerea si ambalarea automată de produse lichide și păstoase. Citeşte mai mult...
Modelul FS 5000 este o mașină de umplere/sigilare cu o masă rotativă de 8-stații. Este complet automată și capabilă de a realiza o producție de 5.000 de bucăți pe oră. Citeşte mai mult...

01.05.2019
Ambalare aseptică
30.12.2018
Ambalare Flow Pack
07.04.2015
Pompe Grundfos
15.09.2014
Va invitam sa urmariti noul video Bertoli 2014
11.04.2014
Va invitam sa vizitati standul Companiei Spinu-Grup, care va fi expus in cadrul expozitiei "Food Technology - 2014"

 

 


 


E-mail:spinu@spinu-grup.md; tel: +373 681 353 81

© 2024 Spinu-Grup Echipamente pentru procesare a laptelui in Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 13083   Total ieri: 123   Total azi: 47